Novinky ze světa mileneckých azylů

Spolupracujeme s dalšími majiteli mileneckých azylů po celé České republice, aby byla našim hostům poskytnuta maximální různorodost těchto ubytovacích zařízení, a to nejen v Praze !

Zajímá vás, kolik stojí hodinový hotel, potažmo milenecký azyl? Cena může být ovlivněna různými faktory, které si detailně rozebereme v tomto článku. Přečtěte si náš průvodce a dozvíte se, kolik můžete očekávat zaplatit za takový zážitek.

Hledáte ten správný recept na dokonalou chvíli ve dvou? Nezoufejte, máme pro vás připravený návod, jak se připravit a užít si návštěvu hodinového hotelu naplno. Přečtěte si následující tipy a buďte připraveni na nezapomenutelný zážitek.

Hodinový hotel Vám poskytuje úkryt a intimní prostředí, kdykoliv to potřebujete. Zde se dočkáte dokonalého spojení komfortu, diskrétnosti, rychlosti a dostupnosti. Jak ale takovýto hotel funguje a co můžete očekávat? Na to se podíváme a povíme Vám to v tomto článku.

Zajímáte se, jak milenecký azyl funguje, kolik stojí, a jak zajistit rezervaci? Přečtěte si náš průvodce tímto fascinujícím světem mileneckého byznysu

V tomto článku se podíváme na podstatu hodinových hotelů - co to je, jak se liší od běžných ubytovacích zařízení a proč jsou stále populární mezi různými skupinami lidí.

  Online rezervace

Zarezervujte si místo včas. Rezervaci Vám potvrdíme e-mailem či SMS ihned po zpracování (průměrná reakční doba 5-10 min)

Kliknutím na tlačítko pro " odeslání" souhlasíte s našimi zásady pro ochranu a zpracování osobních údajů v souladu se zákonem 101/2000, Sb., Zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, respektive jej nahrazené GDPR a našimi obchodními podmínkami